Jantien Bijvoet
Wat leuk dat je een kijkje op mijn site neemt!
Je vindt hier allerlei informatie over mij als zangeres, maar ook als docent.

Zangeres

Als allround zangeres zing ik tijdens verschillende gelegenheden:

Huwelijksceremonie
De mooiste dag van je leven, wat is er dan specialer dan “jullie” liedje live gespeeld tijdens de ceremonie. Natuurlijk hebben ik een repertoirelijst, maar verzoeknummers zijn altijd mogelijk. Ik speel samen met een gitarist of pianist. Door het vele samenspelen, zijn we perfect op elkaar ingespeeld en geven jullie huwelijksceremonie net dat extra mooie, ontroerende tintje.

Receptie, diner dansant of feestavond                                                                                                                                        

Kortom je hebt wat te vieren en wat is er dan mooier, dan om die gelegenheid extra luister te geven door middel van live muziek. Dat zou ik kunnen zijn met gitarist, maar ook alleen met een geluidsband. Door mijn ruime ervaring als zangeres in vele genres, pas ik me moeiteloos aan iedere gelegenheid aan. En natuurlijk is er ook ruimte voor jou speciale wensen. Doordat ik een compacte eigen geluidsset heb, is er qua opstelling en geluidsniveau veel mogelijk. Maar ik kan ook inprikken bij bijvoorbeeld de dj. Neem voor meer informatie gerust contact met me op!                                                                                                                                                                                   

Uitvaart, avondwake, herdenkingsdienst

Muziek is emotie, het ontroerd, maakt blij, geeft kracht en kan live bij een uitvaart net dat mooie Extra tintje geven. Ieder mens is uniek, iedere uitvaart is uniek. U kunt een keuze maken uit mijn repertoirelijst, maar verzoeknummers behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Coverband
O, nee, er staat een optreden gepland maar de zangeres kan niet, door mijn jarenlange ervaring als Leadzangeres bij de professionele coverband Sesam, spring ik moeiteloos in, om het optreden tot een daverend succes te maken.

Musical
Daar is het allemaal mee begonnen en de liefde is nooit verdwenen. Dus ben je voor bijvoorbeeld een kooruitvoering opzoek naar een solo musicalzangeres met veel podium ervaring, neem dan contact op en ik maak samen met jullie het project tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Studio
Je hebt geweldige muziek liggen, maar zoekt de juiste stem om dit in te zingen. Door mijn grote ervaring in verschillende muziekstijlen, o.a. pop en musical, maar ook kindermuziek, zing ik in een vlot tempo jouw muziek in.

Jantien Bijvoet zingt

Een lied programma, voor in het theater, een kerk of ander gelegenheid waar ik het publiek mee kan nemen op een reis langs de mooiste muziek, in de intieme setting van zang en gitaar/piano.

Na eerdere programma ́s met muziek van uiteenlopende artiesten,breng ik nu een nieuw programma vol LIEFDE. “Jantien Bijvoet bezingt de Liefde”

Liefde, in alle mogelijke vormen en van alle mogelijke kanten belicht. Overweldigende liefde, eenzijdige liefde, gemiste liefde, overdonderende liefde enz. enz.

Niet alleen in de liefde zijn vele variaties mogelijk, maar dit keer is ook gekozen voor uiteenlopende artiesten en componisten van Klassiek tot pop en alles ertussen in passeert de revue.

Gegarandeerd een avond of middag vol prachtige muziek om heerlijk bij weg te dromen,een traantje weg te pinken, of muziek die u op het puntje van uw stoel laat zitten. Kortom een avond of middag die u zeker niet mag missen.

Naast dit prachtige programma ben ik ook te boeken voor een huwelijksceremonie, een verjaardag, bedrijfsborrel of als sfeervolle (achtergrond) muziek in een restaurant. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.