Jantien Bijvoet
Wat leuk dat je een kijkje op mijn site neemt!
Je vindt hier allerlei informatie over mij als zangeres, maar ook als docent.

Muziekprofessional

Auteur
Samen met Bart Spruit en Mark Hoeksma werk ik onder de naam, edusong, aan liedjes waar je wat van leert. Met edusong combineren we muziekeducatie met zaakvakken, zoals taal en rekenen. Op die manier kunnen beide vakken elkaar aanvullen en versterken. We werken onder andere voor www.teamtalento.nl. Waar ik ook te zien ben als Digi-muziekdocent.

Voor meer informatie kunt je kijken op: www.edusong.nl.

Adviseur
Binnen mijn werk als muziekdocent op verschillende basisscholen, geef ik oa advies over het opzetten van een goede leerlijn muziek. Wat zijn de doelen die je als school wilt behalen? Wat verwacht je van de leerkracht? En welke stappen zijn er nodig om dit te bewerkstelligen? Samen met de instelling geef ik vorm aan deze vragen en maken we een plan van aanpak. Het plan dat wordt gemaakt is altijd op maat en wordt ontwikkeld door heldere communicatie en goede samenwerking

Zanglessen
Om op een zo goed en gezond mogelijke manier je stem te gebruiken tijdens het zingen of spreken is een goede techniek onmisbaar. Maar ook de manier waarop je een lied brengt, de interpretatie, de voordracht en inleving zijn erg belangrijk en kunnen getraind worden. Tijdens de zangles komen o.a. al deze aspecten aan bod. Tijdens de eerste gratis proefles kijken we wat je al goed kunt en waar we nog aan kunnen werken. Ook luister ik goed naar jou wensen, wat vindt jij belangrijk? Maar voorop staat altijd dat je plezier hebt!

Ik geef zangles op alle niveau´s, van beginners tot gevorderden. Dus mocht je ambities hebben om verder te komen als zanger(es) of je denkt dat je helemaal niet kan zingen, maar vindt het wel héél leuk, kom dan vooral langs. Want iedereen kan zingen, zingen kan je leren!

Zelf volg ik ook nog steeds les, want uitgeleerd ben je nooit als zangeres. En nieuwe ontwikkelingen op zang gebied volgen elkaar in hoog tempo op. Zoals CVT de nieuwe techniek uit Denemarken, ik zorg dat ik op de hoogte ben. Zodat ik jou zo goed mogelijk kan helpen het beste uit jezelf en je stem te halen.

Ik geef de zanglessen in Callantsoog.

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken gerust contact met me op.

Workshops
Natuurlijk ben ik als zang, musical of muziek docent ook in te huren voor verschillende (eenmalige) workshops.

Denk bijvoorbeeld aan een koor, dat graag wat extra zangtips wil, of die willen werken aan hun podium presentatie. Basisscholen of kinderdagverblijven die hun muzieklessen willen verdiepen. Maar ook als je met een groepje eens lekker wat nummers wil instuderen onder professionele begeleiding ben je bij mij aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem gerust contact op.